Ameriprise Financial Abney Associates Team: Å investere i store finansielle mål

Ameriprise Financial Abney Associates Team: Å investere i store finansielle mål

Created on: May-18-2014   Published on: May-18-2014

 

8.5" x 11" - Perfect Bound - Softcover - Color - Photo Book
Theme: Blog Book    Sales Term: Everyone
20 pages    436 reads    0 people's favorite    0 likes   
Add as a Favorite      Like it

List Price: $13.99 
Share with Friends
?
 

Description

Gå ut i hagen din og grave et stort hull. Hver måned, kaste $50 i det, men ikke ta penger ut før du er klar til å kjøpe et hus, sende barnet til college eller pensjonere. Det høres litt crazy, ikke sant? Men det er hva investering uten klare mål er som. Hvis du er heldig, kan du ende opp med nok penger til å dekke dine behov, men du har ingen måte å vite sikkert.

HVORDAN DU SETTER MÅL?

Det første trinnet i å investere er å definere dine drømmer for fremtiden. Hvis du er gift eller i et langsiktig forhold, tilbringe litt tid sammen diskutere dine felles og personlige mål. Det er best å være så spesifikk som mulig. For eksempel kan du vet du vil trekke seg, men når? Hvis du vil sende barnet til college, betyr det at en Ivy League skolen eller samfunnet college nedover gaten?

 
 

Author Profile

chineelim
Joined: May-18-2014

More Books From this Author:

Author's Personal Bookstore
 

Author Bio

Integrity has been a core value since we were founded by John Tappan in 1894. It's how, through panics, recessions, the Great Depression and the recent Great Recession, we've grown into a global financial leader. We've never taken a bailout.

More books from author

More...