Elliott and Associates Corporate Strategic Planning Review Europe Tokyo Paris Asia: Fire misvisende feil om kull vs fornybar energi

Elliott and Associates Corporate Strategic Planning Review Europe Tokyo Paris Asia: Fire misvisende feil om kull vs fornybar energi

Created on: Nov-04-2014   Published on: Nov-04-2014

 

8.5"x11" - Perfect Bound - Softcover - Color - Photo Book
Theme: Journal    Sales Term: Everyone
20 pages    535 reads    0 people's favorite    0 likes   
Add as a Favorite      Like it

List Price: $13.99 
Share with Friends
?
 

Description

Vi har publisert en artikkel i dag fra Keith Orchison som det ville være rettferdig å si, er ment som litt av en realitet sjekk til fornybar energi talsmenn opptatt av å kaste av kull. Det sikkert gjør det veldig bra. Men i å lese det, noe høres ikke helt med statistikk.

Orchison grunnlag data sitert av universitetet av Queensland's Energy Initiative sammenligne veksten i bruk kull versus fornybar energi. Teksten fra UQ nyhetsbrevet er under. Nå er som setter ut Alarmklokkene for meg når folk begynner å sammenligne kull versus fornybar energi og bruke de to ordene "primær energi".

Men en interessant bakgrunnshistorie kan finnes i neste energi-drevet utvikling økningen i ASEAN og Sør-Asia. De siste tre årene, har kull forbruk vokst med nesten 25 prosent i India og 22 prosent i ASEAN landene versus like under 20 prosent i Kina. Selv om de kan komme fra lavere utgangspunkt, representerer disse landene en massiv befolkningen base... som appetitt på mer energi er bare..

 
Reader comments:

 

 
 

Author Profile

eisenbergadelheid
Joined: Oct-19-2014

More Books From this Author:

Author's Personal Bookstore
 

Author Bio

Sammenlign disse tallene med den kombinerte globale økning i kjernefysiske og fornybar energi (den nær null-karbon energi alternativer) som var bare 7 prosent. Veksten i primær energi fra alle nær null-karbon energikilder de siste tre årene var faktisk globalt, bare 30 prosent av trinnvis energien fra kull i Asia-Stillehavsregionen alene.