*
pinterest
qr
book cover

Elliott and Associates Energy Review Europe Tokyo Paris Asia: Abu Dhabi anmeldelser energi og vand tilskud

by Naskie Yukier
20 pages    287 reads    0 people's favorite    0 likes
fav Add as a Favorite     like Like it
 
8.5"x11" - Softcover w/Glossy Laminate - Premium Photo Book
Price: $15.99
Add to Cart      Preview Book
Share Book    

About the Book

Abu Dhabi anmeldelser energi og vand subsidier, som det sigter mod at reducere forbrugetAbu Dhabi regeringen gennemgå sin energi og prissætning på vand aftager som det har til formål at reducere forbruget.

"Vi drøftet det her på det politiske plan, især med regeringen i Abu Dhabi, som er angivet de nu ser på måder at strømline deres tilskud politikker og sat på plads noget andet, noget mere målrettet," citeret Harald Finger, IMFS missionschef for UAE, af Reuters for at sige.

"Dette er især tilfældet for støtten, elektricitet og vand. Det er sandsynligvis for tidligt at vide præcis hvad der er deres plan, men den overordnede retning, hvor det er ledet er det rigtige."

Al Ittihad, arabisk-sproget søster avis af The National, rapporterede i sidste uge at regering gennemgang omfatter stigende priser og skabe nye tarif segmenter baseret på forbrug, citerer kilder med kendskab til sagen.

Features & Details
Created on: Nov-20-2014   Published on: Nov-20-2014
Format: 8.5"x11" - Softcover w/Glossy Laminate - Premium Photo Book
Theme: Journal    Sales Term:  Everyone
Preview Limit: 20 Pages
Tags:
Abu Dhabi anmeldelser energi og vand subsidier    Elliott and Associates energy review europe tokyo    som det sigter mod at reducere forbruget   
 
About Author
author icon yuki3rnaskie
Joined: Nov-20-2014

Elliott & Associates Research Global Markets is the prime global political-risk research and consulting company of the world. We provide information and insights into current political events that affect markets in order to assist clients foresee and react to volatility and opportunities wherever they conduct business.


book_profile
*