*
pinterest
qr
book cover

Elliott and Associates: Sju Dolda Kostnader Som Driver Priserna Upp

by Carol Krause
20 pages    736 reads    0 people's favorite    0 likes
fav Add as a Favorite     like Like it
 
8.5"x8.5" - Softcover w/Glossy Laminate - Premium Photo Book
Price: $15.99
Add to Cart      Preview Book
Share Book    

About the Book

Även när du är på utkik för extra avgifter, finns det sju dolda kostnader du kan missa

Vi har wised till extra avgifter nuförtiden. Vi vet att försäkringsbolagen kommer att ge oss möjlighet att betala varje månad - och sedan lägger oftast på intresse. Vi är medvetna om att när vi flyger med en budget flygbolag rubrik priset tar vi inte tar något bagage. och vi vet att konsertbiljetter alltid kommer med en oförklarlig "administrationsavgift". Samtidigt som vi arbetar för att undvika de extra avgifter som vi kan se, bakom kulisserna finns det dock en mängd andra kostnader som går oupptäckta.

Dessa är avgifter och avgifter till av företag och ingår i fullt pris, så vi vet aldrig att vi betalar för saker vi egentligen vill inte. Vi visar sju avgifter du inte kanske medveten om du står inför.

Features & Details
Created on: Jan-12-2015   Published on: Jan-12-2015
Format: 8.5"x8.5" - Softcover w/Glossy Laminate - Premium Photo Book
Theme: Journal    Sales Term:  Everyone
Preview Limit: 20 Pages
Tags:
Elliott and Associates    Europe Tokyo Paris Asia    Renewable Energy Review    Sju Dolda Kostnader Som Driver Priserna Upp   
 
About Author
author icon carolkrau53
Joined: Nov-24-2014

The Global Energy & Natural Resources team oversees interaction with customers in the energy, mining, utilities, and agriculture sectors. We also initiate and synchronize research in these fields, customizing regional evaluation into pin-point market intelligence, risk control, and strategic-planning support.


book_profile
*