*
pinterest
qr
book cover

Helse Forsikring rentesettingen: Tid å heve Bar og løfter sløret av hemmelighold

by Charmaine Black
20 pages    443 reads    0 people's favorite    0 likes
fav Add as a Favorite     like Like it
 
8.5"x11" - Softcover w/Glossy Laminate - Premium Photo Book
Price: $15.99
Add to Cart      Preview Book
Share Book    

About the Book

Over 15 millioner amerikanere ha nytte av en sterk helseforsikring rate gjennomgang system, med nummer vokser hvert år. Men i mange rate gjennomgang lover, og hvordan de er utført-bommer. Helseforsikring er en av de dyreste Kjøp forbrukerne gjør, er det viktig for finansielle og fysiske helsen til sine familier, og det kreves under Affordable Care Act.

Derfor er det viktig for forsikring regulatorer å sikre at forbrukerne betale en rettferdig pris for dekning sine. På siste National Association for forsikring kommissærer (NAIC) møtet vurderingsprosessen vi, sammen med to andre organisasjoner, presenterte en rekke anbefalinger for å styrke hastigheten på både statlig og føderalt nivå slik at alle forbrukere vil være trygg ganske priset helseforsikring.

Affordable Care Act introdusert nye, viktig beskyttelse for forbrukere, samtidig som du beholder en stor rolle for statlig politikk og regulering. Dette rammeverket resulterte i strid politikk over stater.

Features & Details
Created on: Jan-02-2015   Published on: Jan-02-2015
Format: 8.5"x11" - Softcover w/Glossy Laminate - Premium Photo Book
Theme: Journal    Sales Term:  Everyone
Preview Limit: 20 Pages
Tags:
Dyman Associates Insurance Group of Companies Revi   
 
About Author
author icon charmblack707
Joined: Jan-02-2015

Helseforsikring Rate gjennomgang over stater

Prosessen med helseforsikring rate gjennomgang er enda vanskeligere å spore på tvers av stater. Den Department of Health and Human Services (HHS) utpekt alle men fem stater som "effektiv rente gjennomgang stater." Selv om dette antyder helseforsikring rate vurderingsprosessen fungerer i de fleste stater, er faktum at virkelig effektiv rente gjennomgang bare skjer når sterk lover er vedtatt og gjennomført går assertively og åpent på vegne av forbrukere. Faktisk svært få land har sterke lover og gjennomgangsprosessene, og HHS har ikke trappet i å utføre forglemmelse eller erstatter arbeidsklær når det er nødvendig.


book_profile
*