*
pinterest
qr
book cover

The Corliss Group Latest Tech Review SIM-swap petos: uusi tapa varastaa rahaa

by layvinemarquenne
20 pages    336 reads    0 people's favorite    0 likes
fav Add as a Favorite     like Like it
 
8.5"x11" - Softcover w/Glossy Laminate - Premium Photo Book
Price: $15.99
Add to Cart      Preview Book
Share Book    

About the Book

Mobile phones tulossa kätevä työkalu pankki huijarit ovat alkaneet käyttää SIM-swap.

Toimintatapa: Huijari saa pankkitilitiedot ja rekisteröi matkapuhelinnumerosi kautta tietojenkalastelu- tai haittaohjelmasivusto. Hän lähestyy sinun eloisa asepalvelus ehkäistä fake identiteetti todisteet ja väittäen luurin tai SIM vahinkoa, pyritään kopioi SIM-kortti. Tarkastelun alkuperäisen SIM poistetaan käytöstä ja uusi myönnetään huijari. Hän käynnistää liiketoimia sinun pankkitililtäsi tiedot josta hän oli aiemmin varastettu, ja saa vahvistuksen maksupyynnöt kaksoiskappaleiden SIM. Koska alkuperäinen SIM on poistettu käytöstä, voit edelleen tietämätön siitä petolliset hän tekee.

"Tämä on pohjimmiltaan petosten hyökkäys toisen vaiheen. Ensinnäkin pankki tietoa varastetaan; ja sitten SIM-kortti on kloonattu käyttää tapahtuman vahvistus viestejä. Se ei ole vielä yhteistä Intiassa. On ollut muutamia irrallisia tapauksia viime vuoden tosin.

Features & Details
Created on: Dec-18-2014   Published on: Dec-18-2014
Format: 8.5"x11" - Softcover w/Glossy Laminate - Premium Photo Book
Theme: Journal    Sales Term:  Everyone
Preview Limit: 20 Pages
Tags:
The Corliss Group Latest Tech Review   
 
About Author
author icon layvinemarquenne
Joined: Sep-13-2014

"Intian maksujärjestelmien perusrakenteista on enimmät hankkia maailmassa. Huijareita yrittää aina keksiä uusia tekniikoita, mutta pankit edelleen laatia uusi puolustusmekanismeja. Se on jatkuva prosessi. Meillä on yksi tai kaksi outoa esiintymät SIM-swap petoksia, mutta on ei joko alhainen,"sanoi Jairam Tiina, puhemies (vähittäiskaupan luotonanto & maksut), Axis Pankki.


book_profile
*