The Corliss Group Latest Tech Review SIM-swap petos: uusi tapa varastaa rahaa

The Corliss Group Latest Tech Review SIM-swap petos: uusi tapa varastaa rahaa

Created on: Dec-18-2014   Published on: Dec-18-2014

 

8.5" x 11" - Perfect Bound - Softcover - Color - Photo Book
Theme: Journal    Sales Term: Everyone
20 pages    318 reads    0 people's favorite    0 likes   
Add as a Favorite      Like it

List Price: $13.99 
Share with Friends
?
 

Description

Mobile phones tulossa kätevä työkalu pankki huijarit ovat alkaneet käyttää SIM-swap.

Toimintatapa: Huijari saa pankkitilitiedot ja rekisteröi matkapuhelinnumerosi kautta tietojenkalastelu- tai haittaohjelmasivusto. Hän lähestyy sinun eloisa asepalvelus ehkäistä fake identiteetti todisteet ja väittäen luurin tai SIM vahinkoa, pyritään kopioi SIM-kortti. Tarkastelun alkuperäisen SIM poistetaan käytöstä ja uusi myönnetään huijari. Hän käynnistää liiketoimia sinun pankkitililtäsi tiedot josta hän oli aiemmin varastettu, ja saa vahvistuksen maksupyynnöt kaksoiskappaleiden SIM. Koska alkuperäinen SIM on poistettu käytöstä, voit edelleen tietämätön siitä petolliset hän tekee.

"Tämä on pohjimmiltaan petosten hyökkäys toisen vaiheen. Ensinnäkin pankki tietoa varastetaan; ja sitten SIM-kortti on kloonattu käyttää tapahtuman vahvistus viestejä. Se ei ole vielä yhteistä Intiassa. On ollut muutamia irrallisia tapauksia viime vuoden tosin.

 
Reader comments:

 

 
 

Author Profile

layvinemarquenne
Joined: Sep-13-2014

More Books From this Author:

Author's Personal Bookstore
 

Author Bio

"Intian maksujärjestelmien perusrakenteista on enimmät hankkia maailmassa. Huijareita yrittää aina keksiä uusia tekniikoita, mutta pankit edelleen laatia uusi puolustusmekanismeja. Se on jatkuva prosessi. Meillä on yksi tai kaksi outoa esiintymät SIM-swap petoksia, mutta on ei joko alhainen,"sanoi Jairam Tiina, puhemies (vähittäiskaupan luotonanto & maksut), Axis Pankki.