*
pinterest
qr
The Keeley Consulting Group's Idee van de holistische leven
by claudiamoore
20 pages    200 reads    0 people's favorite    0 likes
Add as a Favorite      Like it
 
8.5"x11" - Perfect Bound - Softcover - Color - Photo Book
Price: $13.99
Add to Cart      Preview Book
Share Book    

About the Book

Iedereen die heeft gewerkt in een bank, of een particuliere onderneming, voor die kwestie, weet hoe werk kan nemen op een grote tol op iemands leven en de gezondheid. Een vijf-dag-per-week, acht-uur-a-dag werk-en-neen-plezier-binnen kan praktisch afvoer uit het leven sappen tenzij een stopcontact heeft in evenwicht uit de vergelijking een of andere manier. Maar zou het niet geweldig zijn als werk had al het plezier binnen om te komen uit het slagveld nog steeds lachend en enthousiast om te doen een andere dag strijd de volgende dag?

Dit lijkt misschien te idealistisch of fantasievolle voor sommige; maar een bedrijf, zoals de Keeley Consulting Group, is eigenlijk al doen. All-business of all-werk-en-no-fun aanspreekt niet langer in de moderne zakenwereld als het altijd heeft gehad in het verleden.

Features & Details
Created on: May-06-2015   Published on: May-06-2015
Format: 8.5"x11" - Perfect Bound - Softcover - Color - Photo Book
Theme: Journal    Sales Term:  Everyone
Preview Limit: 20 Pages
Tags:
The Keeley Consulting Group   
 
About Author
claudiamoore
Joined: May-06-2015

Zeldzaam hoewel het lijkt misschien voor mensen of bedrijven in het bedrijfsleven om te spreken van werk en plezier in één adem, is het een belangrijk beginsel dat is verwaarloosd voor zo lang. Bereiken van evenwicht is een natuurlijke wet dat wij mensen niet kunnen breken zonder te verstoren de essentiële cycli die nastreven van volgorde en succes in ons leven en binnen onze gemeenschappen.