*
pinterest
qr
book cover

Verdifulle Tips fra Cathford Credit Inc.:The smertefri måte å kjøpe et hus

by bernarddeney
20 pages    399 reads    0 people's favorite    0 likes
fav Add as a Favorite     like Like it
 
8.5"x11" - Hardcover w/Glossy Laminate - Premium Photo Book
Price: $27.99
Add to Cart      Preview Book
Share Book    

About the Book

Tidligere felles eierskap ble regelen og privat eiendom var ikke-eksisterende. Landet var ikke engang eies av en person eller familie, men av usett åndene. I hovedsak trodde folk at landet eid folk. Fordi vi har mistet denne verdifull konsept og tatt til oss eksklusivt eierskap, kontroll og overføring av eiendom, har så mye endret seg og selv resultert i ugunstig bruk av land, anstrengte relasjoner og selv så mye voldelig konflikt som fortsetter i dag.

I dag er gi våre lover rettigheter og begrensninger slike rettigheter til eierskap av eiendommen. Vi har kommet en lang vei å etablere en følelse av orden og egenkapital så langt som å eie og bruke eiendom er bekymret. Derfor, hver person drømmer om å eie et hus av ens egen. Det er sant selv for de som er født i velstående familier og som har allerede så mange hus. Krav og si til seg selv eller andre som ditt navn er knyttet til en egenskap er en mektig ting i nesten enhver kontekst.

Features & Details
Created on: Feb-23-2015   Published on: Feb-23-2015
Format: 8.5"x11" - Hardcover w/Glossy Laminate - Premium Photo Book
Theme: Blog Book    Sales Term:  Everyone
Preview Limit: 20 Pages
Tags:
The Cathford Group Credit Inc Tokyo Loan Review Ti   
 
About Author
author icon bernarddeney
Joined: Feb-09-2015

The Cathford Group Credit Inc. is an online personal loan lender centrally located in downtown Chicago. We are a subsidiary of Cash America International, Inc., a NYSE-listed firm (CSH), which allows us the facility, ability and resources to achieve our vision and improve our product offerings.