Verdifulle Tips fra Cathford Credit Inc.:The smertefri måte å kjøpe et hus

Verdifulle Tips fra Cathford Credit Inc.:The smertefri måte å kjøpe et hus

Created on: Feb-23-2015   Published on: Feb-23-2015

 

8.5" x 11" - Hardcover w/Glossy Laminate - Color - Photo Book
Theme: Blog Book    Sales Term: Everyone
20 pages    300 reads    0 people's favorite    0 likes   
Add as a Favorite      Like it

List Price: $25.99 
Share with Friends
?
 

Description

Tidligere felles eierskap ble regelen og privat eiendom var ikke-eksisterende. Landet var ikke engang eies av en person eller familie, men av usett åndene. I hovedsak trodde folk at landet eid folk. Fordi vi har mistet denne verdifull konsept og tatt til oss eksklusivt eierskap, kontroll og overføring av eiendom, har så mye endret seg og selv resultert i ugunstig bruk av land, anstrengte relasjoner og selv så mye voldelig konflikt som fortsetter i dag.

I dag er gi våre lover rettigheter og begrensninger slike rettigheter til eierskap av eiendommen. Vi har kommet en lang vei å etablere en følelse av orden og egenkapital så langt som å eie og bruke eiendom er bekymret. Derfor, hver person drømmer om å eie et hus av ens egen. Det er sant selv for de som er født i velstående familier og som har allerede så mange hus. Krav og si til seg selv eller andre som ditt navn er knyttet til en egenskap er en mektig ting i nesten enhver kontekst.

 
Reader comments:

 

 
 

Author Profile

bernarddeney
Joined: Feb-09-2015

More Books From this Author:

Author's Personal Bookstore
 

Author Bio

The Cathford Group Credit Inc. is an online personal loan lender centrally located in downtown Chicago. We are a subsidiary of Cash America International, Inc., a NYSE-listed firm (CSH), which allows us the facility, ability and resources to achieve our vision and improve our product offerings.

More books from author

More...