*
pinterest
qr
Westward Group Climate Change Tokyo jäsenen ilmasto sopimuksella Pariisissa
by Aaron Hall
20 pages    514 reads    0 people's favorite    0 likes
Add as a Favorite      Like it
 
8.5"x11" - Perfect Bound - Softcover - Color - Photo Book
Price: $13.99
Add to Cart      Preview Book
Share Book    

About the Book

Vastaus voi olla prosessi, joka ilmasto asiantuntijat tullut kutsua "ex ante" tarkastelu Kansakuntien ilmasto lupauksia. Tässä on, miten tämä voisi toimia.

Lehdistötilaisuudessa Lima jossa tutkijat osoitti, että 2014 todennäköisesti olla lämpimin vuosi koskaan, Yhdistyneiden Kansakuntien alkuun ilmasto virkamies sanoi ääneen mikä on ollut kaikkien mielissä kuten sopimusneuvottelujen ryömiä eteenpäin.

On "selvää" maiden lupaukset hiilidioksidipäästöjä ei ole tarpeeksi kunnianhimoinen Vihje maailman nopeasti vähentää kasvihuonekaasupäästöjä, sanoi Christiana Figueres, ilmastonmuutosta koskevan Yhdistyneiden Kansakuntien puitesopimuksen toimeenpaneva sihteeri.

"Yhteensä kansalliset rahoitusosuudet pöydälle tänään — ja tulossa pöydälle ensi vuonna — pysty siihen, että käännekohdassa, eikä ainakaan [päästöjen] kuilu" välillä lupauksia ja YK: n tavoitteita, hän sanoi.

Features & Details
Created on: Dec-15-2014   Published on: Dec-15-2014
Format: 8.5"x11" - Perfect Bound - Softcover - Color - Photo Book
Theme: Journal    Sales Term:  Everyone
Preview Limit: 20 Pages
Tags:
Asia    ilmasto sopimuksella Pariisissa    Paris Summit    westward group climate change Tokyo   
 
About Author
aronhall
Joined: Dec-15-2014

Westward Group Energy Alternatives is an autonomous service for patrons who want to save cash on their gas and energy bills. Here are several major pieces of information about our service.