Westward Group Climate Change Tokyo jäsenen ilmasto sopimuksella Pariisissa

Westward Group Climate Change Tokyo jäsenen ilmasto sopimuksella Pariisissa

Created on: Dec-15-2014   Published on: Dec-15-2014

 

8.5"x11" - Perfect Bound - Softcover - Color - Photo Book
Theme: Journal    Sales Term: Everyone
20 pages    450 reads    0 people's favorite    0 likes   
Add as a Favorite      Like it

List Price: $13.99 
Share with Friends
?
 

Description

Vastaus voi olla prosessi, joka ilmasto asiantuntijat tullut kutsua "ex ante" tarkastelu Kansakuntien ilmasto lupauksia. Tässä on, miten tämä voisi toimia.

Lehdistötilaisuudessa Lima jossa tutkijat osoitti, että 2014 todennäköisesti olla lämpimin vuosi koskaan, Yhdistyneiden Kansakuntien alkuun ilmasto virkamies sanoi ääneen mikä on ollut kaikkien mielissä kuten sopimusneuvottelujen ryömiä eteenpäin.

On "selvää" maiden lupaukset hiilidioksidipäästöjä ei ole tarpeeksi kunnianhimoinen Vihje maailman nopeasti vähentää kasvihuonekaasupäästöjä, sanoi Christiana Figueres, ilmastonmuutosta koskevan Yhdistyneiden Kansakuntien puitesopimuksen toimeenpaneva sihteeri.

"Yhteensä kansalliset rahoitusosuudet pöydälle tänään — ja tulossa pöydälle ensi vuonna — pysty siihen, että käännekohdassa, eikä ainakaan [päästöjen] kuilu" välillä lupauksia ja YK: n tavoitteita, hän sanoi.

 
Reader comments:

 

 
 

Author Profile

aronhall
Joined: Dec-15-2014

More Books From this Author:

Author's Personal Bookstore
 

Author Bio

Westward Group Energy Alternatives is an autonomous service for patrons who want to save cash on their gas and energy bills. Here are several major pieces of information about our service.