Dyman Associates Risk Management: Tips til at teste din mobile app sikkerhed

Dyman Associates Risk Management: Tips til at teste din mobile app sikkerhed

Created on: Aug-31-2014   Last updated: Aug-31-2014

 

8.5"x8.5" - Choice of Hardcover/Softcover - Color - Photo Book
Theme: Storybook    Privacy: Everyone
20 pages    402 reads    0 people's favorite    0 likes   
Add as a Favorite      Like it

Share with Friends
?
 

Description

Virksomheden er gået mobile og der er ingen vej tilbage. Og mens BYOD bevægelsen har modtaget masser af opmærksomhed, IT-afdelinger får et håndtag på sikkerhedsrisici i personlig ambulant hjælpemidler på arbejdspladsen. Den næste udfordring er "bringe din egen applikation" (BYOA), fordi mange offentlige app stores har alvorlig malware problemer.

Enterprise app stores kunne være svaret. Gartner er at forudsige at 25% af virksomhederne vil have deres egen app store i 2017. Dette vil gøre det muligt for virksomheder at skubbe ud apps mere effektivt, vil det være et stort løft for mobile device management, og det kan tilbyde en sikker, automatiseret proces, der vil arbejde lige så godt til apps udviklet in-house og kurateret programmer fra tredjeparter. Uanset hvor en app stammer fra, er det afgørende, at du kan stå inde for dets sikkerhed, før den er omdelt.

 
Reader comments:

 

 
 

Author Profile

daenniemei
Joined: Aug-31-2014

More Books From this Author:

Author's Personal Bookstore
 

Author Bio

Groft sagt, er der tre typer af mobile apps:

Native applikationer--skrevet for en bestemt platform, native apps vil kun køre understøttede enheder. Det betyder en iOS app vil kun køre på iPhone, f.eks.

Webprogrammer--enhver mobilenhed kan få adgang til en webapp fordi de er bygget ved hjælp af standarder som HTML5 og effektivt til huse online. Den mobile app er ofte lidt mere end en genvej hen til WebApp.

Hybrid programmer--en Web-baseret brugergrænseflade kan have et lag af native applikation omkring det for at få bedst fra begge verdener.

Virksomheder i stigende grad vælger hybrid tilgang så de kan dække en bred vifte af platforme, men også udnytte hardware kapaciteter af forskellige mobile enheder. Gartner analytikere tyder på, at mere end 50% af indsatte apps vil være hybrid af 2016. [Se også: "Hvad enterprise mobile apps kan lære af mobile spil"]

Som du kan forestille dig, kræver hver type app specifikke test.

More books from author

More...