*
pinterest
qr
book cover

Hass & Associates Online Reviews: Selge din gamle telefon online?

by Kevin Finch
20 pages    247 reads    0 people's favorite    0 likes
fav Add as a Favorite     like Like it
 
8.5"x11" - Softcover w/Glossy Laminate - Premium Photo Book
Price: $15.99
Add to Cart      Preview Book
Share Book    

About the Book

(NBC) - du ønsker din ferie - en ny smartphone eller tavle - og du vil enkelt slå en gammel i kontanter. Dusinvis av nettsteder kjøpe uønskede elektroniske elementer. De lover å gjøre prosessen rask og smertefri.

Og mens mange nettsteder gjøre gode på dette løfte, anbefales: Fraud.org, et nettsted som drives av nasjonale forbrukere League (NCL), rapporterer en økning i klager fra folk om en gruppe av nettsteder.

For å forstå problemene som rapporteres, må du forstå prosessen. Vanligvis, du bare fylle ut noen grunnleggende informasjon om enheten - som modell, minne og tilstand - og få et tilbud. Hvis du godtar, kan du skrive ut en forhåndsbetalt forsendelsesmerkingen og sender i enheten.

Fordi disse selskapene ikke kan kontrollere tilstanden til utstyret til det kommer, beholde de retten til å gi et revidert tilbud før transaksjonen er ferdig.

Features & Details
Created on: Jan-13-2015   Published on: Jan-13-2015
Format: 8.5"x11" - Softcover w/Glossy Laminate - Premium Photo Book
Theme: Journal    Sales Term:  Everyone
Preview Limit: 20 Pages
Tags:
Hass & Associates Online Reviews   
 
About Author
author icon kevfinch87
Joined: May-20-2014

"Disse nettstedene tilbyr en høy første tilbud på nettet, men når du sender i telefonen eller datamaskinen, kan du få et dramatisk lavere revidert tilbud," sier John Breyault, direktør for NCL'S Fraud Center. "Egentlig, det er en agn og slå slags situasjonen."

Breyault fortalte NBC News at når misfornøyde kunder ringer selskapet å få deres telefon eller datamaskin tilbake, de kan bli skuffet igjen når de blir fortalt at enheten har blitt behandlet eller solgt og kan ikke returneres.


book_profile
*